Limaj: “Në 99-tën, Thaçi u kon në mal, Albini në kafet e Europës”


vLimaj: “Në 99-tën, Thaçi u kon në mal, Albini në kafet e Europës”Kryetari i Nismes, Fatmir Lamaj ka thënë se Albin Kurti nuk mund të krahasohet me Hashim Thaçin, sepse presidenti ka kontribuar shumë më shumë se ai për vendin e Kosovës.

“Në vitin 99 Kurti u kon në kafet e Europës, Hashimi u kon neper malet e Kosovës dhe Shqipëris. E tash Albini na shet pallavra.”ja ma posht duhet patjeter me kqyr qat moment amo patjeter kqyrne disa sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë më poshtë pamjet