Limaj: ‘Kosova ka nevojë për njerëz si unë, Thaçi ose Haradinaj.’ –


Kryetari i Nismas, Fatmir Limaj gjatë një konference në ditën e sotme ka folur mbi ngjarjet e fundit politike. Limaj u shpreh se Kosovën duhet me udhëheq njerëz si ai, Hashim Thaçi dhe Ramush HaradinajUnë, Hashimi e Ramushi jemi me udhëheq këtë vend, vetem me neve Kosova përparon drejt Europës.”Kryetari i Nismas, Fatmir Limaj gjatë një konference në ditën e sotme ka folur mbi ngjarjet e fundit politike. Limaj u shpreh se Kosovën duhet me udhëheq njerëz si ai, Hashim Thaçi dhe Ramush Haradinaj

Unë, Hashimi e Ramushi jemi me udhëheq këtë vend, vetem me neve Kosova përparon drejt Europës.”Kryetari i Nismas, Fatmir Limaj gjatë një konference në ditën e sotme ka folur mbi ngjarjet e fundit politike. Limaj u shpreh se Kosovën duhet me udhëheq njerëz si ai, Hashim Thaçi dhe Ramush HaradinajUnë, Hashimi e Ramushi jemi me udhëheq këtë vend, vetem me neve Kosova përparon drejt Europës.”

Kryetari i Nismas, Fatmir Limaj gjatë një konference në ditën e sotme ka folur mbi ngjarjet e fundit politike. Limaj u shpreh se Kosovën duhet me udhëheq njerëz si ai, Hashim Thaçi dhe Ramush HaradinajUnë, Hashimi e Ramushi jemi me udhëheq këtë vend, vetem me neve Kosova përparon drejt Europës.”