Limaj: “Albin Kurti Po Na Shet Palla’vra, Ti Je I Vogël Mu Marrë Me Thaqin


Limaj: “Albin Kurti po na shet pallavra, ti je shume i vogël per me u marrë me Thaqin“Kryetari i Nismes, Fatmir Lamaj ka kritikuar duke thënë se Albin Kurti nuk mund të krahasohet me Hashim Thaçin, sepse presidenti ka kontribuar shumë më shumë se ai për vendin e Kosovës.Limaj: “Albin Kurti po na shet pallavra, ti je shume i vogël per me u marrë me Thaqin“Kryetari i Nismes, Fatmir Lamaj ka kritikuar duke thënë se Albin Kurti nuk mund të krahasohet me Hashim Thaçin, sepse presidenti ka kontribuar shumë më shumë se ai për vendin e Kosovës.

“Në vitin 99 Albin Kurti ka qen në per kafiterit e Europës,ndersa Hashimi Thaci ka qen neper malet e Kosovës dhe Shqipërisë. E tash Albini na shet pallavra edhe lavde kinse ai po ta ket pushtetin ne dore do ta perparon Kosoven, edhe pse është i vogël për Thaqin.”“Në vitin 99 Albin Kurti ka qen në per kafiterit e Europës,ndersa Hashimi Thaci ka qen neper malet e Kosovës dhe Shqipërisë. E tash Albini na shet pallavra edhe lavde kinse ai po ta ket pushtetin ne dore do ta perparon Kosoven, edhe pse është i vogël për Thaqin.”