LiberaIizimi i vizave si duket do të shtyhet për Dy vite, kjo është arsyeja befasuese!


Ehat Miftaraj, drejtor i Institutit të Kosovës për Drejtësi, foli edhe për liberalizimin e vizave. Sipas tij, nëse nuk anulohet vendimi për shfuqizimin e task-forcës, pasojat janë të mëdha.

“Dështimi i këtyre rasteve është jashtëzakonisht i madh. Këto raste do të prishen. Republika e Kosovës për 24 muaj do t’’u shtyhet çdo proces i liberalizimit të vizave. Faktori ndërkombëtar ka bërë përpjekje të mëdha ta kthejë këtë vendim, nëse kjo nuk do të ndodh faktori ndërkombëtarë nuk do të harrojë dhe do të ndikojë në procesin e liberalizimit të vizave”, tha Miftaraj.Ai ka deklaruar se skandali i vjedhjes së dy milionë eurove, është vetëm një për qind / 5 sekonda pasi ta keni hapur videon hapet artikulli i plotë