LEXOJE PATJETER. Kete lajm duhet ta dini te gjithe, Qeveria sapo morri kete vendim…?


Ky reagim, vjen pas marrjes së vendimit të qeverisë në mbledhjen e sotme për ashpërsim të masave ndaj luftës kundër Covid-19Në këtë vendim, qeveria vendosi të mos lejoj mbledhjen e më shumë se 50 personave në një ambient, si dhe mbajte të distancës deri në 2 metra. / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!

Ky reagim, vjen pas marrjes së vendimit të qeverisë në mbledhjen e sotme për ashpërsim të masave ndaj luftës kundër Covid-19Në këtë vendim, qeveria vendosi të mos lejoj mbledhjen e më shumë se 50 personave në një ambient, si dhe mbajte të distancës deri në 2 metra. / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!