Leonora Jakupi poston diçka për Xhaminë në Prishtinë


Leonora Jakupi poston diçka për Xhaminë në Prishtinë.Ndërtimi i Xhamisë së Madhe në Prishtinë ka ngjallur reagime të shumta në publik.Madje ditën e sotme pati dhe portestë të organizuar pikërisht në vendin ku do të ndërtohet.Por, mbështetje për këtë Xhami ka dhënë këngëtarja Leonora Jakupi.Ajo ka publikuar një fotografi të këtij projekti të xhamisë, ndërsa ka vendosur dhe një figurë me zemra në të.

Leonora Jakupi poston diçka për Xhaminë në Prishtinë.Ndërtimi i Xhamisë së Madhe në Prishtinë ka ngjallur reagime të shumta në publik.Madje ditën e sotme pati dhe portestë të organizuar pikërisht në vendin ku do të ndërtohet.Por, mbështetje për këtë Xhami ka dhënë këngëtarja Leonora Jakupi.Ajo ka publikuar një fotografi të këtij projekti të xhamisë, ndërsa ka vendosur dhe një figurë me zemra në të.