Learta ja postoj me qëllim këtë foto vjehrres së saj


Se Learta Jakupi ka raport të shkëlqyer me vjehrren e saj, këngëtaren e muzikës popullore, Shyhrete Behluli, kjo është e diçka që dihet, shkruan “Kosovarja”.Shyhretja dhe Learta shpesh duken edhe si nënë e bijë dhe jo vetëm si vjehërr e re.uk janë të pakta rastet kur Learta Jakupi poston fotografi të vjehrres në faqen e saj në Instagram, ku ka shumë ndjekës aktiv.Learta, ka postuar edhe një foto ku Shyhretja shfaqet tejet elegante. Besojmë këngëtarja ndihet krenare me renë e saj.

Se Learta Jakupi ka raport të shkëlqyer me vjehrren e saj, këngëtaren e muzikës popullore, Shyhrete Behluli, kjo është e diçka që dihet, shkruan “Kosovarja”.Shyhretja dhe Learta shpesh duken edhe si nënë e bijë dhe jo vetëm si vjehërr e re.uk janë të pakta rastet kur Learta Jakupi poston fotografi të vjehrres në faqen e saj në Instagram, ku ka shumë ndjekës aktiv.Learta, ka postuar edhe një foto ku Shyhretja shfaqet tejet elegante. Besojmë këngëtarja ndihet krenare me renë e saj.