Lë Bashkëshorten E Tij Për Një Grua Më Të Re. Çfarë Ndodh 3 Vite Më Vonë, E Lë Atë Pa Fjalë…


Lë bashkëshorten e tij për një grua më të re. Çfarë ndodh 3 vite më vonë, e lë atë pa fjalë…Martesa shpeh merr fund për arsye nga më të ndryshmet dhe shumë shpesh marrëdhëniet ndërmjet ish-bashkëshortëve bëhen të hidhura.Historia që tregon ky burrë, me sinqeritet të madh, meriton shumë reflektime.

Publikimi i tij në Facebook fillon kështu: “Unë dua ta rrëfej këtë me miqtë e mi dhe me të gjithë njerëzit që më njohin …”Gruaja ime dhe unë u ndamë tre vjet më parë dhe për pjesën tjetër të kohës tonë marrëdhëniet tona u ndërprenë.E vërteta është se e lashë për një grua më të re, Rosa, 23-vjeçare.Numrin e ish-gruas time nuk e kisha fshirë nga numrat e emergjencës dhe kështu, pas një aksidenti në të cilin e kam gjetur veten në një pozitë shumë të vështirë, në gjendje kome, kur u zgjova gjeta pranë ish-gruan dhe partneren e re