Lajmi I Mire/Njoftim I Rëndësishëm Për Emigrantët Shqiptarë Që Jetojnë Në Greqi


Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Athinë ju njofton se, kanë mbërritur Pasaportat dhe Kartat e Identitetit, për aplikimet e kryera deri më 7 g usht 2020. Ju inf ormojmë se shp ërndarja e pasaportave dhe kartave të identitetit kryhet pranë Hyrjes Nr. 1 të Ambasadës, nga dita e hënë deri të premten, ora 08:00- Nëse dëshironi që të merrni nëpërmjet postës vetëm pasaportën, lutemi na dërgoni në adresën e emailit: consulate.athens@mfa.gov.al

EMËR MBIEMËR 2. ADRESËN E SAKTË TË BANIMIT 3. KODIN POSTAR 4. NUMRIN E CELULARIT 5. FOTO TË KUPONIT TË APLIKIMIT Lidhur me tërheqjen e kartës së identitetit ju informojmë se është e detyrueshme paraqitja fizike në Ambasadë.