LAJMI I FUNDIT – Vjosa Osmani ne Fund te Korrikut me kete parti?


Burimet theksojnë se Vjosa Osmani ka përkrahjen e madhe nga shume nëndegë dhe degë te Lidhjes Demokratike të Kosoves për të krijuar një parti të re dhe te garojë në zgjedhjet e ardhshme, si forcë e re politike në Kosovë.Në këtë parti pritet të kete figura të njohura politike si: Korab Sejdiu, Ilir Deda, Donika Kadaj-Bujupi(e pakonfirmuar) dhe shumë kryetarë të nëndegëve të LDK-së në gjithë Kosovën.

Mundësi të madhe që në këte parti të aderojnë janë edhe kryetari i Prishtines Shpend Ahmeti dhe ish-nenkryetari e ish-deputeti i VV-së, Dardan SejdiuNë këtë parti pritet të kete figura të njohura politike si: Korab Sejdiu, Ilir Deda, Donika Kadaj-Bujupi(e pakonfirmuar) dhe shumë kryetarë të nëndegëve të LDK-së në gjithë Kosovën.Mundësi të madhe që në këte parti të aderojnë janë edhe kryetari i Prishtines Shpend Ahmeti dhe ish-nenkryetari e ish-deputeti i VV-së, Dardan Sejdiu