LAJMI I FUNDIT: Tronditet LDK-ja nder’roi jete veprimtar i shquar i LDK’së!


Njoftimi i plotë, pa ndërhyrje:Qenka ndarë nga ne edhe Selman Shabani, një lajm vërtetë i pikëllueshëm. Selman Shabani për shumë dekada ishte veprimtar i devotshëm i LDK-së dhe çështjes kombëtare, gjithnjë i palodhshëm, i heshtur dhe i sinqertë, me një kontribut të madh për lirinë dhe pavarësinë e Kosovës, i gatshëm për veprimtari dhe sakrificë edhe në rrethanat më të rënda.

Ngushllime të sinqerta familjes dhe nëndegës së LDK-së në Gaçkë!Do ta përkujtojmë gjithnjë me respekt.Pushoftë në paqe në dheun e Kosovës!.Ka ndërruar jetë veprimtari i Lidhjes Demokratike të Kosovës (LDK), Selman Shabani ja me posht i gjeni detajet e plota