LAJMI I FUNDIT / Sapo Ndodhi Një T Ërmet Në Këtë Vend Të Njohur, Ku Vizitohet Shume Nga Shqiptaret


Sapo ndodhi një t ërmet në këtë vend të njohur, ku vizitohet shume nga shqiptaret /LAJMI I FUNDITNjë t ërmet 5.2 shkallë Rihter e ka dridhur provincën lindore të Turqisë, Malatya, të martën, njofton “Anadoly News Agency”. Autoriteti i Menaxhimit të Katastrofave dhe Emergjencave (AFAD) ka njoftuar se të rmeti ka goditur në qarkun Puturge rreth orës 12:37.

Sapo ndodhi një të rmet në këtë vend të njohur, ku vizitohet shume nga shqiptaret /LAJMI I FUNDITNjë t ërmet 5.2 shkallë Rihter e ka dridhur provincën lindore të Turqisë, Malatya, të martën, njofton “Anadoly News Agency”. Autoriteti i Menaxhimit të Katastrofave dhe Emergjencave (AFAD) ka njoftuar se tërmeti ka goditur në qarkun Puturge rreth orës 12:37.