LAJMI I FUNDIT: Qeveria ndanë ka 300 euro për muajt korrik – për këta punëtorë!


Qeveria e Kosovës ka marrë vendim për aprovimin e shtesave mujore prej 300 eurosh për personelin shëndetësor që po lufton me koronavirusin.Vendimi është marrë para pak çastesh në mbledhjen e sotme të qeverisë.Shuma prej 300 eurosh do të ndahet për muajin korrik dhe gusht.

Ministrja e Financave, Hykmete Bajrami tha se janë përcaktuar qartë kriteteret për mjekët dhe infermierët të cilët janë marrë direkt me trajtimin e pacientëve me COVID-19 ja me posht kqyrne inqizimin e plot dhe vendimin se kur do filloj edhe ndarja e parave tjera patjeter me posht i gjeni ja pamjet komenti i juaj:

Qeveria e Kosovës ka marrë vendim për aprovimin e shtesave mujore prej 300 eurosh për personelin shëndetësor që po lufton me koronavirusin.Vendimi është marrë para pak çastesh në mbledhjen e sotme të qeverisë.Shuma prej 300 eurosh do të ndahet për muajin korrik dhe gusht.Ministrja e Financave, Hykmete Bajrami tha se janë përcaktuar qartë kriteteret për mjekët dhe infermierët të cilët janë marrë direkt me trajtimin e pacientëve me COVID-19 ja me posht kqyrne inqizimin e plot dhe vendimin se kur do filloj edhe ndarja e parave tjera patjeter me posht i gjeni ja pamjet komenti i juaj: