LAJMI I FUNDIT – Publikohet sondazhi ja cila Parti zgjedhet e para ne Kosove e pabesushme


një kompani e madhe e sondazheve në Kosovë (e njohur për redaksinë), ka realizuar një sondazh politik para tre jave në Kosovë, merr vesh gazeta “Bota sot”.Sipas atij sondazhi i cili nuk është publikuar ende, të parën e nxjerr Lëvizjen Vetëvendosje me 42%, ndërsa PDK-në dhe LDK-në me nga 15%, ku të dyja këto kanë një diferencë rreth 0.5% mes tyre.

Gjithashtu gazeta “Bota sot” merr vesh se ky sondazh është financuar nga një parti politike, por që për shkak të rezultatit të keq në sondazh, nuk e kanë publikuar fare në opinion, mirëpo ende nuk dihet saktë se a do ta bëjnë këtë