LAJMI I FUNDIT: Pres identi Tru mp jep lajmin e madh


“Këta maniakë, flasin gjithmonë rreth Rusisë, nuk flasin aspak rreth Kinës. Tashmë unë e mbyll televizorin ku në një vend thuhet Rusi”, deklaroi Trump i cili ka reaguar që demokratët e ndërlidhin atë vazhdimisht me Rusinë.“Vaksina ndoshta do të shpërndahet përpara fundit të tetorit. Këtë nuk do ta bëjmë sepse janë afruar zgjedhjet, por sepse duam të shpëtojmë jetën e njerëzve”, deklaroi Trump.

Duke iu drejtuar kundërshtarit të tij me kritika të ashpra Trump shtoi se “Biden është kukull e socialistëve, marksistëve dhe ekstremistëve që urrejnë policinë”.Ndër të tjera pasi kritikoi Biden për vendosjen vazhdimisht të maskës, Trump u shpreh se “maska i jep një ndjenjë sigurie Biden. Sikur të isha psikiatër, do të thosha se Biden ka probleme të mëdha”.posht inqizimi nga momenti i nenshkrimit urime Kosova do fitoj miliarda euro nga kjo marrveshje kqyrne patjeter ma posht e keni;