LAJMI I FUNDIT: Panik ne Prishtine, atje ndodhi dicka e rende


LAJMI I FUNDIT: Panik ne Prishtine, atje ndodhi dicka e rende Burime te gazetes thone qe pra disa minutash ka rene nje shi i rrembyeshem ne Prishtine me erera te forta.Burime te gazetes thone qe pra disa minutash ka rene nje shi i rrembyeshem ne Prishtine me erera te forta.

Burimet gjithashtu kane bere te ditur qe nga shiu i rrembyeshem qe ka rene eshte ndalur edhe rryma elektrike dhe ka pasur disa deme materialeBurimet gjithashtu kane bere te ditur qe nga shiu i rrembyeshem qe ka rene eshte ndalur edhe rryma elektrike dhe ka pasur disa deme materialeshtype relamen dhe shiko inqizimin e plot fill me posht ju lutem