LAJMI I FUNDIT: Ndalohet edhe falja e Kurban Bajramit si dhe ndalohet edhe…!?


Masat e reja të Qeverisë ndalojnë faljen e Kurban Bajramit.Me qëllim të parandalimit të përhapjes së koronavirusit, Qeveria mori vendim që ta miratojë propozim-vendimin për masat e reja antiCOVID-19.

Në mesin e pikave të këtij dokumenti është edhe ajo sa i përket tubimeve për ceremonitë fetare, në të cilën thuhet:“Ndalohet pjesëmarrja fizike e qytetarëve në të gjitha ceremonitë dhe veprimtaritë fetare në tërë territorin e Republikës së Kosovës”, e që rrjedhimisht me këtë kuptohet se nuk do të ketë falje të Kurban Bajramit këtë të premte ja me posht e gjeni vendimin e plot fill me posht kqyrne dhe ju lutem te keni kujdes