LAJMI I FUNDIT: Kryeministri Hoti jep lajmin e mirë që po e presin të gjithë


Kryeministri paralajmëron pagesat e Pakos Emergjente për të kaluar te pjesa e rimëkëmbjes ekonomike.Kryeministri Hoti ka thënë se qeveria është duke planifikuar pagesat për Pakon Emergjente, raporton Gazeta Express.“Ne po planifikojmë që ta mbyllim këtë çështjen e pagesave me ma sat em, ergjente dhe të kalojmë tek pjesa e rimëkëmbjes ekonomike që mund të duket pak ambicioze, por që është e realizueshme”, ka thënë Hoti.

“Efekti nuk është një me një për aq sa ka rënë ekonomia. Nëse nuk thellohet pan, demia, ne presim që mund ta përmbyllim vitin me 2.5 ose 3 % rënie ekonomike”ja ma posht duhet patjeter me kqyr qat moment amo patjeter kqyrne pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë më poshtë esht inqizimi