LAJMI I FUNDIT – Ka ndryshuar qmimi i naftes sdo ta besoni sa eshte


Shpesh herë shoferët në Kosovë habiten me lëvizjen e shpeshtë të çmimeve të derivateve.Për fat të mirë kohëve të fundit çmimet e derivateve në përgjithësi në vend kanë qenë stabile dhe me tendenc te ramjes per2-3 cent ne disa pompa.

I kontaktuar nga Indeksonline, Kryetar i Shoqatës së Naftëtarëve, Fadil Berjani ka deklaruar se kohëve të fundit pati rritje të çmimit në import me pakicë, por nuk ka lëvizje të çmimevePër fat të mirë kohëve të fundit çmimet e derivateve në përgjithësi në vend kanë qenë stabile dhe me tendenc te ramjes per2-3 cent ne disa pompa.

I kontaktuar nga Indeksonline, Kryetar i Shoqatës së Naftëtarëve, Fadil Berjani ka deklaruar se kohëve të fundit pati rritje të çmimit në import me pakicë, por nuk ka lëvizje të çmimeve