LAJMI I FUNDIT – Ja qfar shume ju ndahet depu’teteve per pan’demi kurse popullit? Jepni mendimin tuaj


Që nga fillimi i vitit janë mbajtur vetëm 31 seanca, pagat e deputetëve i kanë kushtuar buxhetit mbi 1 milion euro.Që kur u betuan deputetët në shkurt të këtij viti, kjo sallë ishte më shumë e zbrazët sesa e mbushur. Kjo për shkak të pandemisë e cila pamundësoi, të mbaheshin seancat që ishin planifikuar.E kur ato thirreshin, shumë deputetë i bojkotonin dhe salla zbrazej pasi në shumë raste nuk kishte kuorum. / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!

Që nga fillimi i vitit janë mbajtur vetëm 31 seanca, pagat e deputetëve i kanë kushtuar buxhetit mbi 1 milion euro.Që kur u betuan deputetët në shkurt të këtij viti, kjo sallë ishte më shumë e zbrazët sesa e mbushur. Kjo për shkak të pandemisë e cila pamundësoi, të mbaheshin seancat që ishin planifikuar.E kur ato thirreshin, shumë deputetë i bojkotonin dhe salla zbrazej pasi në shumë raste nuk kishte kuorum. / Ju ftojmë që ta hapnimarketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!