LAJMI I FUNDIT: Hashim Thaqit i vjen goditja finale nga Albin Kurti


Në një postim në Facebook, Lëvizja Vetëvendosje shkruan se Prokuroria Speciale vazhdon të heshtë lidhur me rastin, duke mos dhënë asnjë informacion lidhur me hetimet që çojnë në zbardhjen e së vërtetës Lëvizja Vetëvendosje.Në një postim në Facebook, Lëvizja Vetëvendosje shkruan se Prokuroria Speciale vazhdon të heshtë lidhur me rastin, duke mos dhënë asnjë informacion lidhur me hetimet që çojnë në zbardhjen e së vërtetës Lëvizja Vetëvendosje.

konsideron se hetimet lidhur me rastin Dehari po fshihen qëllimisht, ndërkohë që deputetët e kësaj partie kanë kërkuar nga Zyra e Presidencës dosjen e kërkesës, raportin dhe arsyetimin për faljen e dënimin e Allakajtshtype reklamen dhe shiko videon e ketij shkrimi