LAJMI I FUNDIT – E pabesushme ja qfar ndodhe ne Infektiv (VIDEO)


Pamje dr.ithëruese vijnë nga Spitali Infektiv. Ministrja e Shëndetësisë ka publikuar disa pamje nga ambientet e brendshme të tij duke bërë sërish apel që puna e heronjve që punojnë në këto pavijone të mbështetet me përgjegjshmëri Shty pe r3k 1am3n me poshte per te lexuar lajmin e plote:“Prej më shumë se 130 ditësh, mjekët dhe infermierët janë në vijën e parë të përballjes me ar mikun e padukshëm, që po merr jetë, çdo ditë.

Pamje dr.ithëruese vijnë nga Spitali Infektiv. Ministrja e Shëndetësisë ka publikuar disa pamje nga ambientet e brendshme të tij duke bërë sërish apel që puna e heronjve që punojnë në këto pavijone të mbështetet me përgjegjshmëri Shty pe r3k 1am3n me poshte per te lexuar lajmin e plote:“Prej më shumë se 130 ditësh, mjekët dhe infermierët janë në vijën e parë të përballjes me ar mikun e padukshëm, që po merr jetë, çdo ditë