LAJMI I FUNDIT : Diqka e madhe po ndodh ne Prishtine


Diqka e madhe po ndodh ne Prishtine : Protestojnë pronarët e pishinave,Shty pe rek amen dhe shiko videon e ketij shkrimi
Ne një protestë para qeverisë së Kosovës, kanë dalur pasditen e sotme pronarët e pishinave në Kosovë.

Ata me pankarta në duar dhe me thirrje për të rishikuar vendimin për mbylljen e tyre, kanë numëruar shpenzimet e shumta që kanë për të mbajtur gjallë bizneset e tyre, për kujdesin që kanë në mirëmbajtjen e tyre dhe për atë se kanë përfillur në vazhdimësi rekomandimet e institucioneve.

Diqka e madhe po ndodh ne Prishtine : Protestojnë pronarët e pishinave,Shty pe rek amen dhe shiko videon e ketij shkrimi
Ne një protestë para qeverisë së Kosovës, kanë dalur pasditen e sotme pronarët e pishinave në Kosovë.

Ata me pankarta në duar dhe me thirrje për të rishikuar vendimin për mbylljen e tyre, kanë numëruar shpenzimet e shumta që kanë për të mbajtur gjallë bizneset e tyre, për kujdesin që kanë në mirëmbajtjen e tyre dhe për atë se kanë përfillur në vazhdimësi rekomandimet e institucioneve.