Lajmi i Fundit dhe Shum i rende na vjen nga Llausha, ja detajet


Ish-luftëtari i orëve të para të UÇK-së, Gani Geci, ka njoftuar se është ftuar nga Gjykata Speciale me seli në Hagë.Geci përmes një postimi në Facebook, shkruan se, kjo ftesë i vjen pas marrjes në pyetje të presidentit të Kosovës, Hashim Thaçi.Ish-deputeti i LDK-së, thekson se, gjatë ditës së djeshme ka marr një telefonatë nga një hetues i Gjykatës Speciale ku i ka kumtuar se në shtator duhet të paraqitet në Hagë për t’u marr në pyetje nga Prokuroria.Sipas Gecit, akoma nuk dihet se në çfarë cilësie do të merr pjesë në Hagë, si dëshmitar apo si i dyshuar, mirëpo shton se nuk do të ketë nevojë për avokat.

Ish-luftëtari i orëve të para të UÇK-së, Gani Geci, ka njoftuar se është ftuar nga Gjykata Speciale me seli në Hagë.Geci përmes një postimi në Facebook, shkruan se, kjo ftesë i vjen pas marrjes në pyetje të presidentit të Kosovës, Hashim Thaçi.Ish-deputeti i LDK-së, thekson se, gjatë ditës së djeshme ka marr një telefonatë nga një hetues i Gjykatës Speciale ku i ka kumtuar se në shtator duhet të paraqitet në Hagë për t’u marr në pyetje nga Prokuroria.Sipas Gecit, akoma nuk dihet se në çfarë cilësie do të merr pjesë në Hagë, si dëshmitar apo si i dyshuar, mirëpo shton se nuk do të ketë nevojë për avokat.