LAJMI I FUNDIT: Dardan Molliqaj go’det shum rëndë Albin Kurtin, ti je ma’lazez


Shko Albin se kompleksi yt me historinë atje shërohet. Atje po e rishkruajnë historinë.Tregoju në Hagë se historia duhet të ndryshohet, sidomos aty ku ti nuk je protagonist.Trego se ajo duhet të rishkruhet, sidomos në pjesët ku emri yt nuk përmendet.Shko Albin…VV ka kohë që thotë se Hashim Thaçi po e negocion një marrëveshje të dëmshme për Kosovën, për ta shpëtuar kështu veten nga Gjykata.Në këtë qëndrim, presupozimi është i qartë. Sipas Kurtit, drejtori politik i UÇK-së, Hashim Thaçi qenka i fajshëm, pra paska bërë krime lufte dhe prandaj po ikën prej gjykimit.

Shko Albin se kompleksi yt me historinë atje shërohet. Atje po e rishkruajnë historinë.Tregoju në Hagë se historia duhet të ndryshohet, sidomos aty ku ti nuk je protagonist.Trego se ajo duhet të rishkruhet, sidomos në pjesët ku emri yt nuk përmendet.Shko Albin…VV ka kohë që thotë se Hashim Thaçi po e negocion një marrëveshje të dëmshme për Kosovën, për ta shpëtuar kështu veten nga Gjykata.Në këtë qëndrim, presupozimi është i qartë. Sipas Kurtit, drejtori politik i UÇK-së, Hashim Thaçi qenka i fajshëm, pra paska bërë krime lufte dhe prandaj po ikën prej gjykimit.