LAJMI I FUNDIT: Dardan Molliqaj godet shum rëndë Albin Kurtin i thot ti je tradhtar stdon populli ty


Shko Albin se kompleksi yt me historinë atje shërohet. Atje po e rishkruajnë historinë.Shtype reklamen dhe shiko videon e ketij shkrimiTregoju në Hagë se historia duhet të ndryshohet, sidomos aty ku ti nuk je protagonist.Trego se ajo duhet të rishkruhet, sidomos në pjesët ku emri yt nuk përmendet.

Shko Albin se kompleksi yt me historinë atje shërohet. Atje po e rishkruajnë historinë.Tregoju në Hagë se historia duhet të ndryshohet, sidomos aty ku ti nuk je protagonist.Trego se ajo duhet të rishkruhet, sidomos në pjesët ku emri yt nuk përmendet.