LAJMI I FUNDIT: ”Amerika vjen me një lajm të madh për Kosovën” URIME!


Ne e kemi thënë që SHBA nuk e njek idenë shkëmbimin e territoreve. Mendoj që marrëveshja gjithpërfshirëse do të ketë përkrahjen e të dyja vendeve. Nuk e di nga ka ardhë kjo ide. Nuk është që Administrata e Trump-it e ka mbështetur.Kompromisi – ta shohim si do të shkojë ky takim dhe çka do të ndodhë më pas.

Amerika është me qëdrimet e qytetarëve të Kosovës dhe ata s’duhet të kenë fríkë, e kuptoj është diçka e re, por po ecim drejt se ardhmes ja deklarata e tij ja duhet patjeter me kqyr me po sht e gjeni!ja ma posht duhet patjeter me kqyr qat moment amo patjeter kqyrne disa sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë më poshtë pamjet