LAJMI FUNDIT: Shikojeni Se Çka I Ndodhi Kallashit


Prej thuajse një viti Kallashi nuk është bërë e gjallë, kjo edhe për shkak se jeton në Zvicër dhe ndoshta kjo ka komplikuar edhe intervistimin e saj. Para pak ditësh Kallashi është kthyer në atdhe, ku ka gjetur rastin të japë edhe një intervistë për “Prive”, duke sqaruar edhe arsyet e mungesës.Sipas saj ka munguar në skenë si shkak i kërc ënimeve me jetë që kishte marrë….

Prej thuajse një viti Kallashi nuk është bërë e gjallë, kjo edhe për shkak se jeton në Zvicër dhe ndoshta kjo ka komplikuar edhe intervistimin e saj. Para pak ditësh Kallashi është kthyer në atdhe, ku ka gjetur rastin të japë edhe një intervistë për “Prive”, duke sqaruar edhe arsyet e mungesës.Sipas saj ka munguar në skenë si shkak i kërc ënimeve me jetë që kishte marrë….