LAJMI FUNDIT / ‘Kryeministri Hoti mund te shka rkohet neser’ ?!


Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës, (AAK) do të zhvillojë një takim të Këshillit Drejtues gjatë ditës. Deputeti i kësaj partie Gazmend Syla ka thënë se temë e këtij takimi do të jetë edhe diskutimi për koalicionin qeverisës, si dhe takimi i fundit në Uashington, ku u nënshkrua marrëveshja ekonomike me Serbinë.Ai e ka porositur kryeministrin Avdullah Hoti se mund të shk arkohet qysh nesër nëse nuk merret parasyshë AAK-ja, si partner qeverisës.Ai e ka porositur kryeministrin Avdullah Hoti se mund të shk arkohet qysh nesër nëse nuk merret parasyshë AAK-ja, si partner qeverisës.