LAJMI FUNDIT: Kjo është data kur Presi denti Thaqi niset për në Hagë!


Presidenti i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi të hënën do të udhëtojë për në Hagë për tu intevistuar nga Prokuroria Speciale.“Më lejoni të ndaj me ju se të hënën do të udhëtoj për në Hagë si i ftuar nga Prokuroria Speciale për t’u intervistuar.

Deri sa bashkëlu ftëtarët e mi dhe unë do të përballemi me dinjitet dhe integritet me drejtësinë ndërkombëtare, ju ftoj që të bashkuar t’i përballojmë sfidat me të cilat po përballet vendi”, ka shkruar presidenti Thaçi.