LAJMI FUNDIT: Ja çka u vendos për hapjen e kufijve, Maqedonia po befason gjithë!


Sërbia ka vendosur që t’i hapë kufijtë e saj me Maqedoninë e Veriut, Kosovën, Bosnjen dhe Malin e Zi nga 1 qershori.Ky vendim sipas mediave serbe ka ardhur pasi që asnjëra nga këto shtete nuk është më një vatër e e virusit korona, shkruan B92, trasnmeton Gazeta Express.Shteti serb kishte vendosur që të mbyll kufijtë që nga 20 marsi si pasojë e pandemisëSërbia ka vendosur që t’i hapë kufijtë e saj me Maqedoninë e Veriut, Kosovën, Bosnjen dhe Malin e Zi nga 1 qershori.