Lajmi Fundit: Djali i Isa Mustafes vjen me një lajm të madh për babain e tij!


Lajmi Fundit: Djali i Isa Mustafes vjen me një lajm të madh për babain e tij!Djali i kryetarit të Lidhjes Demokratike të Kosovës, Isa Mustafës – Besnik Mustafa, ka publikuar fotografi me të atin ku shihet se është përmirësuar gjendja shëndetësore e këtij të fundit.Besnik Mustafa, djali i Isa Mustafës në një bisedë për Zeri.info, dje ka treguar se gje ndja shën detësore e babait të tij është e mirë dhe sta bile.

“Gjendja e tij është shumë e mirë për momentin, po vazhdon të tra jtohet dhe nuk po besojmë që ka rre zik më tutje, po përdor ter api si çdo rast tjetër i inf ektuar. Po rëndësia më e madhe është besimi në vete dhe karakteri i tij”, ka thënë Mustafa.Mustafa më tej ka treguar se e gjithë familja po kuj deset për të, ndërsa askush tjetër prej anëtarëve të familjes nuk është inf ektuar nga ky vi rus.