Lajmi Fundit: Befason Adelina: E qitet grun aty per vota edhe nuk e bot turp se ju po lypshit…!


Këngëtarja mbajti një takim me deputeten, dhe përmes një postimi në Instagram artistja e quan si një takim shumë të këndshëm.“Një takim tepër i këndshëm , me gruan më të sinqertë dhe më të dashur në politikë. Të dua Vjosa Osmani.” Ishin fjalët e këngëtares në fotografinë e publikuar.Por ajo sot ka reaguar pasi qe nuk u arrit marveshja mes LDK edhe VVShtypni ne foto rek1amen poshte ketij shkrimi ju hapen pamjet dhe ndiqni ato

Këngëtarja mbajti një takim me deputeten, dhe përmes një postimi në Instagram artistja e quan si një takim shumë të këndshëm.“Një takim tepër i këndshëm , me gruan më të sinqertë dhe më të dashur në politikë. Të dua Vjosa Osmani.” Ishin fjalët e këngëtares në fotografinë e publikuar.Por ajo sot ka reaguar pasi qe nuk u arrit marveshja mes LDK edhe VVShtypni ne foto rek1amen poshte ketij shkrimi ju hapen pamjet dhe ndiqni ato