LAJMI FUNDIT: Aksídentohet djali i Presidentit Thaçi, kjo është gjendja e tij


Djali i Presidentit Hashim Thaçi, Endrit Thaçi, është aksídentuar sot në orët e hershme të mëngjesit në Prishtinë.Shneta ka mësuar nga burime të sigurta brenda Klinikës Emergjente se ai është dërguar me urgjencë pasi ka pësuar disa lën dime në aksídent.“Është pranuar në Emergjencë pas orës 5 të mëngjesit. Ka pas disa lën dime të lehtë, gja kderdhje nga hundët. I janë bërë të gjitha ekzamínimet, rtg dhe CT, e pastaj është liruar në shtëpi”, ka thënë ky burim.Gazeta ka kontaktuar me Policinë e Kosovës e cila e ka konfirmuar aksídentin, por nuk ka dhënë detaje për emrat e personave të përfshirë në aksídent. “Sot në ora 05:25 në rrugën Prishtinë – Ferizaj, te rreth rrotullimi afër Stacionit Policor Jugu, ka ndodhur një aksídent në mes të tri automjeteve

Djali i Presidentit Hashim Thaçi, Endrit Thaçi, është aksídentuar sot në orët e hershme të mëngjesit në Prishtinë.Shneta ka mësuar nga burime të sigurta brenda Klinikës Emergjente se ai është dërguar me urgjencë pasi ka pësuar disa lën dime në aksídent.“Është pranuar në Emergjencë pas orës 5 të mëngjesit. Ka pas disa lën dime të lehtë, gja kderdhje nga hundët. I janë bërë të gjitha ekzamínimet, rtg dhe CT, e pastaj është liruar në shtëpi”, ka thënë ky burim.Gazeta ka kontaktuar me Policinë e Kosovës e cila e ka konfirmuar aksídentin, por nuk ka dhënë detaje për emrat e personave të përfshirë në aksídent. “Sot në ora 05:25 në rrugën Prishtinë – Ferizaj, te rreth rrotullimi afër Stacionit Policor Jugu, ka ndodhur një aksídent në mes të tri automjeteve