Lajm shumë i mirë vjen për Kosovën, URIME do gëzohemi te gjithë nga ky moment


Në një mbledhje në Bruksel, zyrtarët e BE po diskutojnë se qytetarët e cilave vend mund të futen në territorin e bllokut pas kur diskutohet hapja e kufijve të jashtëm.

Po ashtu, po diskutohet se cila vende do të lihen jashtë kësaj liste duke marrë parasysh situatën koronavirusit/Po ashtu, po diskutohet se cila vende do të lihen jashtë kësaj liste duke marrë parasysh situatën koronavirusit. e per kete ka nje lajm te mire Merkel per shqiptaret, per me teper sht1pe rek1,amen me p0sthe dhe shik0 pamjet