Lajm Shokues Na Vjen Nga Gjy Kata Sp Eciale , Ata Sapo Morren Kete Vendim


“Gjykata Speciale fton edhe bashkëfshatarin dhe Komandantin tim të Luftës Skender Zhitinë.Komandant i ndershëm i shërbeve Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës gjatë luftës dhe ndershëm mbas luftës, isha dhe mbetem krenar me ty që se bashku i shërbyem çlirimit te vendi.Gjyakata Speciale ka ftuar për intervistim komandantin e luftës së fundit në Kosovës, Skender Zhitinë.Lajmi u bë i ditur nga bashkëluftëtari i tij, Isak Curri, shkruan IndeksOnline Ju ftojmë që ta hapni marketingun dhe shfaqen pamjet ekskluzive!

“Gjykata Speciale fton edhe bashkëfshatarin dhe Komandantin tim të Luftës Skender Zhitinë.Komandant i ndershëm i shërbeve Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës gjatë luftës dhe ndershëm mbas luftës, isha dhe mbetem krenar me ty që se bashku i shërbyem çlirimit te vendi.Gjyakata Speciale ka ftuar për intervistim komandantin e luftës së fundit në Kosovës, Skender Zhitinë.Lajmi u bë i ditur nga bashkëluftëtari i tij, Isak Curri, shkruan IndeksOnline Ju ftojmë që ta hapni marketingun dhe shfaqen pamjet ekskluzive!