Lajm Shokues – Ja qka ndodhi me LDK-n nuk mund ta besoni


Lajm Shokues Vjen Per LDK-Ne Nga Dikush Qe As Qe E Ka Paramenduar! Shume sondazhe te cilat po hapen ne rrjete sociale se a do deshironi qeveri te re me LDK-AAK-NISMA apo me Vetevendosjen, kane bere te ditur nje gje qe eshte e madhe per Albin Kurtin. Nga 95% e personave qe po marrin pjese ne sondazhe jane pro qeverise Kurti dhe nje 5% jane per qeverisje te re me LDK-AAK-Nisma.jaLajm Shokues Vjen Per LDK-Ne Nga Dikush Qe As Qe E Ka Paramenduar! Shume sondazhe te cilat po hapen ne rrjete sociale se happeni happsiren e më p00shtme ndiqnii pamjjet

Lajm Shokues Vjen Per LDK-Ne Nga Dikush Qe As Qe E Ka Paramenduar! Shume sondazhe te cilat po hapen ne rrjete sociale se a do deshironi qeveri te re me LDK-AAK-NISMA apo me Vetevendosjen, kane bere te ditur nje gje qe eshte e madhe per Albin Kurtin. Nga 95% e personave qe po marrin pjese ne sondazhe jane pro qeverise Kurti dhe nje 5% jane per qeverisje te re me LDK-AAK-Nisma.jaLajm Shokues Vjen Per LDK-Ne Nga Dikush Qe As Qe E Ka Paramenduar! Shume sondazhe te cilat po hapen ne rrjete sociale se happeni happsiren e më p00shtme ndiqnii pamjjet