Lajm qe duhet ta din te gjithe, Viber do behet me para detaje ekskluzive


Ne rajon në telefonat e përdoruesve të Viberit filluan të qarkullojnë mesazhe duke çuar përdoruesit e Viber në përfundimin e gabuar se aplikacioni do të fillojë të tarifojë në shkëmbim të përmbajtjes.

Sot ne Kosove Viber nuk po funksionon dhe eshte off komplet , por duke klikuar reklamen e meposhtme ju do kaloni ne linkun qe e kemi siguruar dhe do qaseni ne viberin tuaj

Ne rajon në telefonat e përdoruesve të Viberit filluan të qarkullojnë mesazhe duke çuar përdoruesit e Viber në përfundimin e gabuar se aplikacioni do të fillojë të tarifojë në shkëmbim të përmbajtjes.

Sot ne Kosove Viber nuk po funksionon dhe eshte off komplet , por duke klikuar reklamen e meposhtme ju do kaloni ne linkun qe e kemi siguruar dhe do qaseni ne viberin tuaj