Lajm I Zi Prë T’gjith Ne, Shkurte Fejza Po Vuan Nga Kjo Sëmundje E Keqe Dhe Ja Gjendja E Saj


Këngëtarja e njohur e muzikës popullore Shkurte Fejza periudhën e pandemisë po e kalon në fshatin e saj të lindjes, Mushtisht. Bilbili i muzikës popullore në një intervistë në emisionin “Pasdite” në RTV Dukagjini thotë se fshati ia ka lehtësuar këtë periudhë të vështirë për të gjithë. “Nga fillimi i marsit jam izoluar edhe unë duke anuluar shumë mbrëmje e ahengje të tjera që i kam pasur të planifikuara”, tha ajo. Hap videon 5 sekonda dhe shfaqen Pamjet Ekskluzive

Këngëtarja e njohur e muzikës popullore Shkurte Fejza periudhën e pandemisë po e kalon në fshatin e saj të lindjes, Mushtisht. Bilbili i muzikës popullore në një intervistë në emisionin “Pasdite” në RTV Dukagjini thotë se fshati ia ka lehtësuar këtë periudhë të vështirë për të gjithë. “Nga fillimi i marsit jam izoluar edhe unë duke anuluar shumë mbrëmje e ahengje të tjera që i kam pasur të planifikuara”, tha ajo. Hap videon 5 sekonda dhe shfaqen Pamjet Ekskluzive