Lajm i rende dhe i keq vjen per Qytetaret e Kosoves, KETE LAJM DUHET TA DINI TE GJITH!


Një mostër e krahëve të pulave të ngrira të importuara nga Brazili ka testuar pozitiv për koronavirusin e ri në qytetin jugor kinez të Shenzhen, thanë autoritetet të enjten, i fundit në një seri raportesh të produkteve ushqimore të kontaminuara të importuara, shkruan CNN.

Koronavirusi u zbulua të Mërkurën në një mostër sipërfaqe të marrë nga një grup i kr ahëve të pulës gjatë ekzaminimit të ushqimit të ngrirë të importuar në rrethin Longgang të Shenzhen, tha qeveria komunale në një deklaratë. Zyrtarët nuk e emëruan markën,por ato pula kane ardhur edhe ne Kosove ja ne cilen qender tregtare shtype rekl’amen e meposhtme per te ditur per cilin dyqan po behet fjale , KUJDES ka te beje per shendetin tuaj.