Lajm i mirë për shqi’ptarët, nga nesër ky shtet hap ku’firin


Mali i Zi do të hap kufijtë për disa shtete të rajonit, përfshirë edhe Shqipërinë. Lajmin e bëri të ditur drejtori i Institutit të Shëndetit Publik në Podgoricë, Boban Mugosha, i cili theksoi se kufijtë do të hapen për shtetasit e Maqedonisë së Veriut, Shqipërisë, Kosovës, Bosnjë – Hercegovinës dhe Serbisë.

Ky vendim hyn në fuqi prej ditës së nesërme dhe se qytetarët e këtyre vendeve mund të shfrytëzojnë sezonin për pushime. Mugosha tha se gjendja epidemiologjike me koronavirusin në këto vende po përmirësohet.Ai tha se do të percaktohen sot mënyrat për të hyrë në Mal të Zi. Sipas tij, vendimi vjen pas kërkesave dhe prèsioneve të komunitetit të turizmit.Ai tha se do të percaktohen sot mënyrat për të hyrë në Mal të Zi. Sipas tij, vendimi vjen pas kërkesave dhe prèsioneve të komunitetit të turizmit.