Lajm I Mirë Për Gurbetqarët: Ata Që Vijnë Nga Jashtë Nuk Do Të…


Ata që do të vijnë nga jashtë në Kosovë, nuk do të mbyllen për 14 ditë në karantinën e Qendrës së Studentëve në Prishtinë. Tash e tutje, ata do të qëndrojnë vetëm 7 ditë aty, e pastaj do të u rdhërohen të vetizolohen në shtëpi për 14 ditë të tjera. Këtë e ka konfirmuar zëdhënësi i Ministrisë së Sh ëndetësisë, Faik Hoti / hape pamjen mëposhtë dhe shikoje të plotë

Ata që do të vijnë nga jashtë në Kosovë, nuk do të mbyllen për 14 ditë në karantinën e Qendrës së Studentëve në Prishtinë. Tash e tutje, ata do të qëndrojnë vetëm 7 ditë aty, e pastaj do të u rdhërohen të vetizolohen në shtëpi për 14 ditë të tjera. Këtë e ka konfirmuar zëdhënësi i Ministrisë së Sh ëndetësisë, Faik Hoti / hape pamjen mëposhtë dhe shikoje të plotë