Lajm i madh: Vjosa Osmani pas të hënës mund të jetë kryetare e Kosovës!?


Lajm i madh: Vjosa Osmani pas të hënës mund të jetë kryetare e Kosovës.Ish-zëvendës kryeministri i Kosovës, Haki Abazi ka re aguar pas ndodhive të fundit në kuvendin e Kosovës, ku deputeti i LDK-së, Xhavit Ukaj u vë rsul drejt kryeparlamentarës Vjosa Osmani.

Në një re agim në rrjetin social “Facebook” Abazi u shpreh se halli i deputeti Ukaj është se Vjosa Osmani pas të hënës mund të jetë kryetare e Republikës së KosovësPostimi i ti i plotë

Halli i Xhavit Ukaj është që pas të hënës Vjosa është e mundur të jetë edhe Presidentja e Kosovës! Kjo e bën shpa lljen e gje ndjes së jashtëzakonshme të pamundur dhe rrjedhimisht zgjedhjet të pakalueshme e shumë të shpejta. Nuk ka nevojë për komp likim, ditë të mira po vijnë dhe bashkë me to edhe qeveria Kurti!