LAJM I MADH: Kosovarët pritet të lëvizin të lirë më këte datë! URIMEE URIMEE


Kosovarët pritet të lëvizin të lirë se shpejti, pasi gjatë këtij viti në udhëheqjen e Gjermanisë pritet heqja e vizave. Kështu kanë bërë të ditur disa burime për portalin FishMedia.Kosova ka pasur progres të madh në çështjen e liberalizimit dhe ka pasur progres në përmbushjen e kritereve.Deri në dhjetor të këtij viti, Gjermania do ta udhëheqë Presidencën e Bashkimit Evropian. Gjatë kësaj kohe, në listën e prioriteteve të Presidencës Gjermane është edhe Kosova.Më 15-16 tetor do të jetë mbledhja e Këshillit Evropian, institucioni që merr vendimin përfundimtar e ku votojnë 27 shtetet anëtare ja ma posht duhet patjeter me kqyr qat moment amo patjeter kqyrne pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë më poshtë pamjet

Kosovarët pritet të lëvizin të lirë se shpejti, pasi gjatë këtij viti në udhëheqjen e Gjermanisë pritet heqja e vizave. Kështu kanë bërë të ditur disa burime për portalin FishMedia.Kosova ka pasur progres të madh në çështjen e liberalizimit dhe ka pasur progres në përmbushjen e kritereve.Deri në dhjetor të këtij viti, Gjermania do ta udhëheqë Presidencën e Bashkimit Evropian. Gjatë kësaj kohe, në listën e prioriteteve të Presidencës Gjermane është edhe Kosova.Më 15-16 tetor do të jetë mbledhja e Këshillit Evropian, institucioni që merr vendimin përfundimtar e ku votojnë 27 shtetet anëtare ja ma posht duhet patjeter me kqyr qat moment amo patjeter kqyrne pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë më poshtë pamjet