Labi vjen me një mesazh për gjithë qytetarët e Kosovës!


Labi vjen me një mesazh për gjithë qytetarët e Kosovës!Labinot Tahiri ka qenë një nga personat më të zëshëm gjatë periudhës së pandemisë, duke kërkuar barazi nga Qeveria në ndihmën e qytetarëve.shumë biznese po rrezíkojnë falimentimin në këtë periudhë të vështirë ekonomike, ish-deputeti ju ka ofruar atyre ndihmë duke ia reklamuar bizneset.

“Të dashur njerëz të kësaj toke. Mos iu dorëzoni as depresionit dhe as padrejtësive në vend. Luftoni ato dhe do të vijnë ditët e mira. Ja ku jam me ju dhe duhet të janë edhe shumë të tjerë për të ju përkrahur. Me dashuri dhe mirësi. Labi FKSH”, ka shkruar Labi.