Labi: Kjo puna e maskave në Kosovë “kem me vdek se kem me vdek” bile pa maskë!


abi: Kjo puna e maskave në Kosovë “kem me v dek se kem me vd ek” bile pa maskë!Ish deputeti i Kuvendit të Kosovës, Labinot Tahiri ka disa fjalë për policët që po i dën ojnë qytetarët për mungesë të maskave. Ai e ka quajtur fëmijëror vendimin për bartjen e maskave.Përmes një postimi në llogarinë e tij në Facebook, Labi u është drejtuar policëve duke iu thënë që të mos i gjunj ëzojnë qytetarët në mungesë të maskave, meqenëse sipas tij është shenjë e keqe ja edhe postimi tij:

Të nderuar polic!Respekti për ju nuk ka munguar dhe nuk do të mungoj kurrë.I nderuar polic, veç dy fjalë i kam për ju, duke e marrur parasysh që nuk keni faj ju, por qeveria.Mos i gjunjëzoni qytetarët në mungesë të maskave, se është shenjë e keqe i nderuari Polic!
Keni punë më të meqme se sa kjo!E keni një virus ku i keni nëpër shkollat tona dilerat ku aty ju shesin DROGË femijëve dhe ua imponojnë HASHASHIN, dhe as ju e askush nuk guxoni me i kap sepse jau lekundin vendin e punes AGA POLIC!Ky është krim dhe masa qe duhet me i nderrmarë , e jo maskat e KINËS!Maskën le ta mbaj kush të do, ama jo me vendime e denime!

Kem me vdek se kem me vdek.Ju lutem hapni syt e mendoni pozitiv!Donalt Tramp, nuk e ka obliguar qytetarin me e vendos maskën, sepse Amerika e din se sa punëtori ka mbet jashtë pa punë, edhe me i obligu me maska e me shifra dhe denime me burgje është e turpshme !E di që ju duheni ti përfillni masat e qeverisê, por mendojeni edhe vetë këtë urdhër, se është tepër i padrejtë.
Edhe unë mund të vdes ndoshta nesër ose ndonjë anëtarë i familjes nga ndonjë virus, ama puna e maskës ëshë tepër vendim FËMIJËRORË dhe jashtëzakonisht nënçmues për njerëzit e vendit tonë dhe familjet e juaja i nderuar polic!Zoti ju ndihmoftë.Me respekt, Labinot Tahiri, Ferizaj Kosovë e Shqipërisë!