Labi dhe bashkëshortja e tij shpërthejnë në lot teksa ndihmuan një vajzë për shërimin e saj


Labinot Tahiri është një prej emrave që po kontribuon në shërímin e shumë njerëzve. Njësoj kanë vepruar edhe së fundmi me Arlindën me të cilën kanë udhëtuar për në Turqi atje ku do ti nënshtrohet kímíoterapísë. Andaj kanë qarë me lot dhímbje e gëzimi. Ishte vetë Labi ai i cili me ndjekësit e ka bërë të ditur këtë nëpërmjet një postimi në Facebook ja postimi:

Labinot Tahiri është një prej emrave që po kontribuon në shërímin e shumë njerëzve. Njësoj kanë vepruar edhe së fundmi me Arlindën me të cilën kanë udhëtuar për në Turqi atje ku do ti nënshtrohet kímíoterapísë. Andaj kanë qarë me lot dhímbje e gëzimi. Ishte vetë Labi ai i cili me ndjekësit e ka bërë të ditur këtë nëpërmjet një postimi në Facebook ja postimi: