Labi bën thirrje: Zgjohuni popull për protestë në mbështetje të presidentit Thaçi


Labinot Tahiri bën thirrje për protestë në mbështetje të presidentit ThaçiIsh deputeti dhe këngëtari Labinot Tahiri, ka bërë thirrje që të dilet sot në protestën që organizohet nga OVL e UÇK-së.

Përmes një postimi në Facebook, ai ka treguar se kishte nënshkruar pro shfuq izimit të Gjykatës Speciale, edhe pse kishin shumë pre sione që mos ta votojnë.Ai ka thënë se duhet të dalim në rrugë për të mbr ojtur prijësit e lirisë së Kosovës, derisa thotë se nuk duhet t’i gëzohet askush ftesave nga Gjykata Speciale.