Ky ishte reagimi i Lutfi Hazirit kur e kuptoi se djali i Hashimit po ia do vajzën!


Endrit Thaçi i bri i Presidentit Hashim Thaçi, më shumë se për çka do, flitet për jetën e tij private.Media ia ka identifikuar disa të dashura, të cilat megjithatë nuk janë konfirmuar nga vetë i riu. Së fundi po flitet se Endrit ka hyrë në lidhje dashurie me vajzën e kryetarit të Gjilanit, Lutfi Haziri, që po ashtu njihet si aktivisti më i zëshëm i “LDK”-së.

Lotina ka lindur në kohën e luftës, andaj edhe është pagëzuar me këtë emër.Endrit, djali i vetëm i Presidentit të vendit nuk e ka parë të udhës të thotë diçka në lidhje me pretendimet e medies për një romancë mes tij dhe Lotinës.