Ky është trupi i Kallashit pa e përdorë photoshopin


Donjeta Kosumi kjo femër e re dhe mjaftë e bukur u bë e njohur si valltare e klubeve të natës, duke qenë mjaftë e kërkuar nga fansat e saj.Ani pse ka kohë që e ka lënë anash këtë punë, ajo u sfidua edhe në fushën e muzikës e cila solli disa këngë që u shndërruan në hite të mëdha.Duke pasur gjoks të madh e të pasme bombastike shpesh herë është akuzuar edhe për përdorimin e photoshopit, gjoja se vetëm në atë mënyrë mund të ketë një trup perfekt.

Donjeta Kosumi kjo femër e re dhe mjaftë e bukur u bë e njohur si valltare e klubeve të natës, duke qenë mjaftë e kërkuar nga fansat e saj.Ani pse ka kohë që e ka lënë anash këtë punë, ajo u sfidua edhe në fushën e muzikës e cila solli disa këngë që u shndërruan në hite të mëdha.Duke pasur gjoks të madh e të pasme bombastike shpesh herë është akuzuar edhe për përdorimin e photoshopit, gjoja se vetëm në atë mënyrë mund të ketë një trup perfekt.